6 Γρήγορες Συμβουλές για να κάνετε τη διαφορά στην επόμενη εμφάνιση σας.


Μας ρωτάτε καθημερινά συμβουλές για να ανανεώσετε το στυλ σας και να κάνετε αισθητή τη παρουσίας σας στις επόμενες εμφανίσεις σας. Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε 7 απλές και γρήγορες συμβουλές, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά αυτά τα Χριστούγεννα ώστε να μαγνητίσετε τα βλέμματα των γύρων σας.

Συμβουλή πρώτη

Πρόσεξε τις διαστάσεις και το μέγεθος του κουστουμιού. Αρχικά από πάνω, το σακάκι σου πρέπει να είναι απόλυτα εφαρμοστό και εκεί οι ώμοι του κοστουμιού χρειάζεται να βρίσκονται ακριβώς μέχρι τη γωνία που σχηματίζει ο ώμος σου. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος, αν σου είναι μικρό, να φαίνεται φτωχό και αν σου είναι μεγάλο το σακάκι θα πλέει στους ώμους και θα κρέμεται με αποτέλεσμα να φαίνεται ξένο πάνω σου. Συνεχίζοντας με τα μανίκια το ιδανικό μάκρος τους είναι να απέχουν από το καρπό 1-1,5 εκατοστά και φτάνοντας στο παντελόνι να προσέξεις από πίσω να φαίνεται ίσιο και να μην είναι φαρδύ γιατί τσαλακώνει πολύ εύκολα.

Ας ρίξουμε μία ματιά στο πως πραγματικά πρέπει ένα κοστούμι να είναι εφαρμοστό σωστά επάνω σου:

 

 

 

 

 

 

 

Συμβουλή δεύτερη

Γυάλισε τα παπούτσια πριν βγεις από το σπίτι. Χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα για τη συντήρηση του παπουτσιού, ακόμα και από το πρώτο γυάλισμα που θα κάνεις, θα παρατηρήσεις τεράστια διαφορά. Λόγω των φθορών που δημιουργούνται στα παπούτσια από τη χρήση τους, χάνουν σταδιακά τη λάμψη τους και υποβιβαθμίζουν την αίγλη του υπόλοιπου συνόλου.

Συμβουλή τρίτη

Αν επιθυμείς να δώσεις μια μοντέρνα άποψη στο ντύσιμο σου απόφυγε να φορέσεις ίδιο χρώμα σακάκι με παντελόνι. Προτίμησε να επιλέξεις αντίθετους χρωματισμούς ή αλλιώς πολύ σκούρο σακάκι και ένα πολύ ανοιχτό χρώμα στο παντελόνι. Όπως τα παραδείγματα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμβουλή τέταρτη

Ακόμα και με τα ίδια ρούχα ο τρόπος που τα φοράμε και τα υποστηρίζουμε κάνει μεγάλη διαφορά. Στο σακάκι που θα φορέστε προτιμήσετε όταν κινήστε στο χώρο να κουμπώνετεμόνο το πάνω κουμπί και όχι όλα. Αρχικά είναι σίγουρα πιο άνετο, στη συνέχεια το κοστούμι φαίνεται πιο εφαρμοστό στις κινήσεις μας και τέλος είναι και καθαρά πρακτικό αν σκεφτείς ότι όταν κάθεσαι δεν χρειάζεται να ξεκουμπώνεις όλα τα κουμπιά από το σακάκι.

Συμβουλή πέμπτη

Επίλεξε ένα φωτεινό χρώμα στο πουκάμισο σου που θα έρχεται σε αντίθεση με το γιλέκο και το σακάκι σου ώστε να δημιουργείται μια όμορφη διχρωμία και να φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, διαφορετικά το στυλ σου θα είναι αρκετά μονότονο και θα σκοτεινιάζει. Τα μοντέρνα και ιταλικά κοστούμια συνοδεύονται με λαμπερά χαμόγελα και αυτοπεποίθηση. Συνεπώς, μην φοβηθείς να βγεις μπροστά και να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Συμβουλή έκτη

Το καλύτερο αξεσουάρ φυσικά για να ολοκληρωθεί μια μοναδική εμφάνιση είναι το άρωμα. Ένα άρωμα που σαγηνεύει και αναζωογονεί τις αισθήσεις, για να εξασφαλίσει ότι η παρουσία σου θα γίνει αισθητή. Είμαστε χαρούμενοι που πλέον θα μπορούμε να προτείνουμε αρώματα με την υπογραφή της MonteNapoleone, για να ολοκληρώσεις το στυλ σου. Δες μερικές επιλογές που σύντομα θα είναι διαθέσιμες στα συνεργαζόμενα καταστήματα μας.

  • November 30, 2017
  • 0