Τα πιο συνηθισμένα λάθη στο Αντρικό Ντύσιμο: Το Πουκάμισο


Το πουκάμισο διαχρονικά αποτελεί την κλασική επιλογή των ανδρών και συνήθως επιλέγεται σε πιο επίσημες εμφανίσεις, ιδιαίτερα όταν οι περιστάσεις απαιτούν ένα διακριτικά προσεγμένο ντύσιμο. Αρκετοί είναι οι άνδρες που υποστηρίζουν ότι το πουκάμισο θα πρέπει να είναι ελαφρώς ανοιχτό ώστε να φαίνεται μέρος του στήθους σας. Η επιλογή όμως αυτή ελλοχεύει πολλούς κινδύνους, καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει ατημέλητο και να μην αρμόζει στο ύφος της περίστασης ή να θυμίζει περισσότερο καλοκαιρινό ντύσιμο.

Να θυμάστε πως είναι το πουκάμισο είναι το ρούχο του οποίου ο ρόλος είναι να σας προσδώσει κύρος και στυλ. Όπως αναφέραμε ήδη το ανοιχτό στήθος και ο σηκωμένος γιακάς θα δώσουν την εντύπωση στους τριγύρω σας ότι αναζητάτε την προσοχή, επομένως καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Επιπροσθέτως, όταν αποφασίζετε να σηκώσετε τα μανίκια του πουκαμίσου σας, να το κάνετε με προσοχή ώστε να είναι και τα δύο διπλωμένα στο ίδιο μήκος. Τέλος, εσωτερικά του πουκαμίσου προτιμήστε μία κοντομάνικη μπλούζα ή φανελάκι ουδέτερου χρώματος, είτε σε παρόμοιο χρώμα με εκείνο του πουκαμίσου που έχετε επιλέξει.

                               

Το πουκάμισο είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Μπορεί κανείς να βρει από πολύ φθηνά πουκάμισα σε πολυκαταστήματα, μέχρι ιδιαίτερα ακριβά πουκάμισα με την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες πολλές επιλογές, για ποιο λόγο πρέπει κανείς να επενδύσει στην αγορά των πουκαμίσων του? Η απάντηση είναι ότι τα καίρια κομμάτια της ντουλάπας σας (σε αυτή την περίπτωση τα πουκάμισά σας) θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. Όταν φοράτε ρούχα υψηλής ποιότητας, αισθάνεστε καλά – τόσο καλά που φέρεστε διαφορετικά, κινείστε διαφορετικά, κερδίζετε αυτοπεποίθηση και αλλάζετε attitude.

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του κατάλληλου πουκαμίσου. Μπορείτε να βρείτε μοναδικά σε στυλ και ποιότητα πουκάμισα στη συλλογή της MonteNapoleone. Διαλέξτε αυτό που σας εκφράζει!

YOU MIGHT ALSO LIKE

Πως να δημιουργήσετε το απόλυτο business look
April 07, 2017
Τα μυστικά του Παπιγιόν – Πως να το φορέσετε σωστά!
April 07, 2017